Estetska kirurgija Estetika Omnia

V kolikor želite opraviti poseg s katerim bi zagotovili mlajši videz, s katerim bi izgledali naravno ter sveže, ne da bi ob tem izpadli izumetničeno, je odločitev za poseg v Estetiki Omnia prava za vas.

V Estetiki Omnia vam poleg strokovnega pristopa, ki vključuje profesionalno izveden poseg ter uporabo le najkakovostnejših preparatov, ki bodo omogočili najbolj optimalne rezultate, zagotavljajo tudi oseben pristop, ki vam bo olajšal morebitne pomisleke v primeru izvedbe storitve.

Strokoven ter osebni pristop Estetike Omnia

Estetika Omnia je estetka klinika, ki izvaja storitve na področju estetske kirurgije, ki deluje že več kot eno leto, in že od dneva odprta pridobiva na vedno večji klienteli, ki so z opravljenimi storitvami več kot zadovoljne. Estetika Omnia se od ostalih estetsko kirurških ponudnikov storitev razlikuje predvsem po samem odnosu do strank. Oglejte si tudi njihovo spletno stran estetika-omnia.si, kjer boste našli več informaij glede posegov.   Odnos Estetike Omnia do strank je predvsem zelo skrbna, ter poteka na osebni ravni do stranke; tako je pristop povsem individualno prilagojen posamezniku. Kaj pomeni oseben odnos? To pomeni, da si tako strokovna kirurginja kot ostalo strokovno osebje vzame dovolj časa za stranko. Vsak postopek vam dodobra razložijo, odgovorijo na morebitna vprašanja, ki se pojavijo v povezavi s postopkom ali samimi rezultati tretmaja. Seveda je po posegu potreben tudi kontrolni pregled, da se pregleda oziroma preveri, če je tretma dosegel željen optimalen rezultat. Zdravnica tudi pri samih kontrolnih pregledih gre korak dlje – ker si želi, da so pacienti res zadovoljni, včasih opravi tudi več kontrolnih pregledih. Poleg kontrole, prejmete tudi osebni klic zdravnice, ki preveri vaše počutje ter zadovoljstvo z učinkom.

S tem dosežejo pri estetiki Omnia optimalno kakovostno izkušnjo, ki združuje tako profesionalen kot osebni pristop, ki stranke, paciente navda z občutkom varnosti, saj se zavedajo, da so v varnih rokah.

Storitve v Estetiki Omnia

Estetika Omnia izvaja storitve na področju estetke kirurgije, ki se uvrščajo med minimalno invazivne postopke, ki na naraven način omogočajo mlajši, naravnejši videz. Ker so storitve minimalno invazivne za samo telo, posledično tudi ni umetnega in pretirano popravljenega videza po opravljeni storitvi. Med te storitve se uvrščajo recimo botoks, uporaba dermalnih polnil, razni kemični pilingi za nego obraza.

Poleg tega, da niso te storitve invazivne oziroma zahtevne za telo, je potrebno omeniti tudi, da so učinki takšnih posegov vidni lahko že takoj, oziroma v zelo kratkem času po opravljenem posegu. Tudi rezultat po opravljeni storitvi je precej dolgotrajen – tako so učinki vidni vse od 6 mesecev pa tudi vse do dveh let.

Ponudba storitev v Estetiki Omnia

V Estetiki Omnia vam ponujajo širok izbor raznih storitev na področju plastične kirurgije, s katerimi lahko polepšate ter izpopolnite vaš naravni fizični izgled.  Ponujajo sledeče tretmaje – botoks, dermalna polnila, kemični piling in mezoterapijo, laserske tretmaje, ter ostale estetske posege telesa. Za moške ponujajo tudi poseben sklop moških tretmajev.  Poleg manj invazivnih posegov ponujajo tudi estetske posege telesa, kot so korekcija ušes, liposukcija, abderoplastika.

Za vsako storitev imate tudi natančno razlago na njihovi spletni strani http://estetika-omnia.si. Za vsa dodatna vprašanja, ki se vam porodijo ob iskanju primerne rešitve za vaš nov mladostni videz, pa se lahko obrnete tudi na kirurginjo.

Leave a Reply