Kako se odločiti za nakup rabljenega prenosnega računalnika

V kolikor vas zanima nakup prenosnega računalnika se lahko soočite s precej težko odločitvijo. Za nakup in na samo izbiro primernega prenosnega računalnika, moramo vzeti v obzir več različnih faktorjev. Ali prenosnik potrebujemo za osnovno računalniško rabo – torej za vsakodnevna opravila doma ali v pisarni; ali za zahtevnejša opravila kot so grafično oblikovanje, montaža videov…. Pri vsem tem še igra veliko vlogo sama cena.

Tukaj pridejo v ospredje rabljeni  Truecad računalniki pri katerih za isto zmogljivost, učinkovitost ter samo udobje in kvalitetno delo,  odštejete precej manj denarja za nakup, kot če bi se odločili za nakup novega prenosnika.

Prednosti nakupa rabljenega prenosnega računalnika

Prednost rabljenih prenosnikov je tudi v tem, da so bili izbrani za prodajo s strani strokovnjakov, ki jamčijo za kvaliteto izdelka, tako, da ste lahko prepričani v kakovosten nakup. Sam prenosnik je pred prodajo dodobra pregledan, testiran, ter tudi očiščen. Pri samem pregledu se odpravijo tudi morebitne serijske napake prenosnika, kar pa ni možno pri nakupu novega računalnika.

Pomembno pa je, da se za nakup prenosnega računalnika odločimo pri ponudniku, ki jamči za kvaliteto izdelka, ter za njegovo hitro in učinkovito delovanje. Tako smo lahko prepričani, da je izdelek primerno servisiran, in da ga bomo lahko uporabljali.

TruCAD – ponudnik rabljenih prenosnih računalnikov

TruCAD je podjetje, ki ima več kot 20 let izkušenj na področju računalništva. Skrbijo za to, da se tudi vseskozi seznanjeni z raznimi novosti na področjih računalništva, internetnih ter mobilnih tehnologij.

Pri njih je nakup rabljenega prenosnega računalnika varen. Zagotavljajo 100% varen nakup, saj smatrajo, da je vaše razumevanje uporabe izbranega rabljenega prenosnika, zelo pomembno. Za pomoč pri izbiri primernega prenosnika lahko stopite v stik z njimi preko telefona ali elektronske pošte. Prodajajo tudi samo prenosnike priznanih blagovnih znamk, kjer je kakovost na prvem mestu. Prav tako nudijo tudi učinkovit ter hiter servis računalniške opreme.

Prodajajo kakovostne prenosnike, ki so pregledani, očiščeni, morebitni poškodovani deli računalnika so zamenjani – popoln servis. Poleg tega ob nakupu prenosnika prejmete tudi 12 mesečno garancijo, ki pa jo je po potrebi tudi možno podaljšati. Ocenjujejo, da lahko z nakupom prenosnega računalnika pri njih privarčujete kar precejšno vsoto – tudi vse do 300 evrov. Je pa ključnega pomena, da se zaradi prihranka pri ceni, ne zmanjša učinkovitost ter hitrost delovanja rabljenega prenosnika. Na njihovi spletni strani https://www.truecad.si/rabljeni-prenosniki, lahko izbirate med široko ponudbo svetovno znanih blagovnih znamk – to so med drugim Apple, Acer, Dell, Lenovo, Fujitsu, HP. Med rabljenimi prenosnimi računalniki lahko tako izbirate med prenosniki za osnovno vsakdanjo rabo, kot tudi med tistimi prenosniki, ki so primerni za zahtevnejše uporabnike (imajo zmogljivejši procesov, grafično kartico…).

Izbira prenosnega računalnika

Sama spletna stran je tudi tako prilagojena, da lahko posameznik z označitvijo željenih lastnostih pri prenosniku, takoj dobi predloženo primerno ponudbo zanj. Tako lahko izbira recimo tudi med tem kakšen operacijski sistem potrebuje, velikost zaslona, kakšno grafično kartico si želi… Če niste povsem prepričani kakšen prenosnik je najbolj primeren za vas, nudijo tudi pomoč pri izbiri – z njimi lahko kontaktirate ali preko telefona ali preko elektronske pošte.

Leave a Reply