Leseni obeski so popolna poslovna darila

Iščete edinstvena in posebna darila za zaposlene in poslovne partnerje? Ste naveličani podarjati vedno enaka darila? Sedaj lahko presenetite svoje zaposlene s čudovitimi unikatnimi darili iz lesa. Če v vašem podjetju stremite k posebnosti, edinstvenosti in zadovoljstvu zaposlenih, potem so leseni obeski popolna poslovna darila. Poslovni partnerji ter zaposleni bodo zagotovo cenili trud in osebno noto pri izbiri tako posebnega darila.

Leseni obeski so unikatni in to je lastnost, ki je danes redka, še posebej pri poslovnih darilih. Poslovna darila so standardna in se iz leta v leto ne spreminjajo dosti. Lesene obeske pa odlikuje edinstvenost, saj je vsak narejen iz svojega kosa lesa, kateri ima drugače razporejene letnice in pride v različnih odtenkih. Svoj poseben unikatni leseni izdelek lahko naročite iz različnih vrst lesa. Trenutno so na voljo izdelki iz lesa bukve, češnje, hrasta, jelše, javorja, kostanja in oreha. Novo v ponudbi so leseni obeski iz eksotične oljke, katera je primerna za izdelke za poslovna darila. V kratkem se bo povečala ponudba še z različnim lesom iz eksotičnih dreves.

Za poslovna darila si lahko omislite unikatne lesene obeske za ključe. Če imate manjše ali družinsko podjetje, so primerni obeski z imeni zaposlenih. Tukaj lahko izbirate med več vrstami lesa, obeski pa so lahko eno ali dvovrstični. Poleg imena lahko dodate torej še priimek ali pa naziv podjetja. Če se odločite samo za ime zaposlenega pa lahko poleg imena dodate še kakšen drug motiv, ki jih bo razveselil. To so primerna poslovna darila tudi za vaše poslovne partnerje, saj jih boste z unikatnimi lesenimi obeski prijetno presenetili in počutili se bodo cenjene. Poleg imen, priimkov in naziva podjetja pa so lahko lepo darilo tudi leseni obeski z logotipom podjetja. Če je vaše podjetje prepoznavno pod logotipom, so to lahko zelo lepa poslovna darila za zaposlene in poslovne partnerje. Možnosti je res veliko, tako da lahko pustite domišljiji prosto pot.

Leseni obeski so popolna poslovna darila

Za vodilne v podjetju oziroma upravo, pa je na voljo tudi drug darilni program, ki je prav tako primeren za poslovna darila. Iz kateregakoli lesa, ki je na voljo, si lahko izberete namizno ime z utorom za vizitke. To je prav posebna in osebna gesta, ki jo lahko podarite zaposlenim ali poslovnim partnerjem. Takšna poslovna darila so res posebna, saj so unikatna in pa zelo osebna. Poslovni partnerji in zaposleni se ob prejemu tako čudovitega darila počutijo dobro in s tem jim date vedeti, da so za podjetje pomembni. V današnjem svetu so takšne geste redke in zato se takšna poslovna darila razlikujejo od standardnih. Poleg edinstvenosti in lepih oblik pa so takšna darila tudi praktična. Če izberete namizno ime, ima ta lahko dodan utor za vizitke. Lahko pa si omislite takšnega, ki ima tudi držalo za svinčnike. Takšne stvari vedno pritegnejo oko in veliko se sestankov se bo gotovo pričelo z vprašanji kje ste dobili tako lepo in posebno namizno ime.

Poslovna darila so pomemben del vzdrževanja dobrega vzdušja med zaposlenimi in dobrih poslovnih odnosov z vašimi partnerji. Ko se bodo ljudje zavedali, da je bil vsak košček lesa posebej skrbno izbran, da postane darilo za nekoga, mu to da popolnoma drugo vrednost. Vsak izdelek je narejen ročno, brez računalnika in posebnih CNC strojev, ki bi olajšali delo. Vsa imena, logotipi in namizna imena so ročno narejena v posebni pisavi, zaradi katere je darilo čudovito, berljivo in ne bo razpadlo. Posebna skrb se vsakemu izdelku posebej nameni tudi po samem koncu rezljanja. Trikrat je premazan s posebnim lakom na vodni osnovi, ki preprečuje, da bi leseni obeski ali namizno ime podlegli mehanskim poškodbam in zunanjim vplivom. Odporni so na udarce in tekočino, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo vašega unikatnega darila.

Poslovna darila so sedaj lahko unikatna in posebna. Med vsemi naštetimi možnostmi pa so na voljo tudi leseni odpiralci pisem. To je res zanimivo darilo za ljudi z dobrim in posebnim okusom. Izbirate lahko med vsemi vrstami lesa, ki so na voljo in tako podarite res lepo darilo. Med poslovna darila vsekakor spada tudi odpiralec pisem, ki je v tem primeru še unikaten in okrašen z imenom lastnika. Vsi cenijo osebno noto pri darilih, zato ta izdelek priporočamo poslovnim partnerjem, s katerimi želite ohraniti dobro poslovno sodelovanje. Izberite les, ki izraža toplino ter tako podarite res nekaj posebnega ter edinstvenega.

Ne glede na to, za kateri izdelek se boste odločili, so leseni obeski in ostali izdelki so res nekaj inovativnega in osebnega. Vsako leto se verjetno trudite dati svojim partnerjem in zaposlenim lepo darilo ob praznikih ali pomembnih dogodkih. Vsako leto si želite biti drugačni in posebni. Sedaj vam bo to uspelo, saj so unikatni leseni obeski in ostali izdelki čudovita poslovna darila z osebno noto. Vsi vam bodo hvaležni, da ste si vzeli čas in za njih izbrali darilo, ki je namenjeno samo in izključno njim. Vaši zaposleni in partnerji bodo zagotovo cenili gesto, da ste jim namenili edinstveno darilo, ki je namenjeno le njim. Najlepše pri vsem pa je, da lahko lesene obeske in ostala darila dobite po res ugodni ceni. Veselje, začudenje in hvaležnost ljudi, katere boste obdarili je zagotovo neprecenljivo.

Leave a Reply