Ste že slišali za Kuponko potovanja?

Nekateri radi ”ždijo” doma zaprti med svoje štiri stene in jih ne zanima nič, kar se dogaja v svetu zunaj njihove točke udobja. Pustimo tiste ob strani.

Govorim o vseh tistih, ki radi potujemo ali pa gremo vsaj na dopust na morje. Nekateri radi potujejo z avtomobili – kar zna biti ob času potovanj kar problem, saj na ustaljenih poteh proti morju pogosto pride do zastojev. Spet drugi se odločijo za ceneje varianto – avtobus, vlak. Med mladimi je razširjeno potovanje tudi preko strani, kot so blablacar.com ali prevozi.si – slovenska verzija. Deliš si stroške bencina z ostalimi sovozniki, šofer pa ob polnem avtu skorajda pokrije stroške.

Spet tretji štopajo. Najcenejša varianta ampak najbolj riskantna. Ne poznaš ne časa prihoda ne odhoda, torej se ne moreš popolnoma organizirati, nikoli pa tudi ne veš, kakšen čudak te lahko na poti pobere.

Obstajajo tudi ljudje, ki se na potovanje odpravijo s kolesi. Monocikli. Ali s šankom na kolesih. Pet ljudi se odloči in gre na morje, zraven pijejo pivo in gonijo na pedala pod njimi. Nadvse zabavno.

Obstaja veliko razlogov, zakaj ljudje potujejo. Mladi se dostikrat odločijo za potovanje, ker si želijo razširi obzorja, poiskati sebe. V mnogo evropskih državah (najbolj pa je to uveljavljeno v Ameriki) si mladi v času med srednjo šolo in fakulteto vzamejo ”gap year” – leto, ko potujejo in ne počnejo popolnoma nič drugega, kot to.

Mnogi potujejo za zabavo, tretji poslovno, drugi zaradi ”firbca” ter ker jih veseli spoznavanje tujih mest, nekateri da si naberejo izkušenj in izpopolnijo sebe, drugi zaradi zabave, tretji ker si žena ali otroci želijo nekam za vikend.

Vsekakor pa je vsem tem ljudem nekaj skupnega – vsi si želimo iti na potovanje s čim manj stroški!

Tukaj se pojavi stran – Kuponko.si. Zakaj bi plačevali več, če lahko plačate manj? In to 50-95% manj. Koga ne zanima Djerba s sedem dnevno nočitvijo za 450€? Si želite v Benetke? Zakaj bi za njih odšteli 70€, če lahko s kuponom dostopate do njih za 35€ in to s katamaranom? Otroci želijo v Legoland? Kupite kupon in jih odpeljite – za 50€.

Leave a Reply