V Terme s Kuponkom

Ljudje se sproščamo na različne načine. Nekateri se sproščajo z oddihom v naravi, nekateri se rekreirajo s športno dejavnostjo, spet drugi se ukvarjajo z yogo. Nekateri gredo jahat konje, spet drugi  poslušajo glasbo, tretji radi razbijajo krožnike. Nekateri se zaprejo v lebdečo komoro, gredo na masažo, v wellness/spa/terme.

Termalni in welness oddih je najbolj optimalen način, da se telo spočije, nabere novih moči in se regenerira za naporen vsakdanjik, ki ga večina ljudi v 21.stoletju doživlja od ponedeljka do petka. Je prijeten način za sproščanje tako duha kot telesa, super za naše zdravje in počutje prav tako pa zabava za razigrane otroke, polne energije.

Oglejte si tudi podstran KUPONKO.

V svetu pestrih ponudb, sploh pa v času interneta, ko nam je vse takorekoč postreženo na dlani, vsakdo išče zase, za svoje prijatelje in najbližje seveda najkvalitetnejšo in prav tako tudi najcenejšo varianto za preživljanje svojega prostega časa/dopusta. Zakaj bi torej za nočitev za 2 osebi z vključenim wellnessom odšteli 56€, če lahko odštejete le 27€? Ali pa za oddih za dve osebi za dve nočitvi v termah in prenočitvi v vili 308€, če lahko le 149€? Ali pa bivanje v idiličnih eko hiškah za 4-6 oseb za dva dni za pičlih 24€?

Vaše idilične počitnice so za Vas zbrane na enem mestu po najnižjih možnih cenah – 50-95% ceneje. Vaše idilične počitnice so tu – le en kupon stran: kuponko.si

Leave a Reply